31 dec 2012

Grunnar lite på att ändra huvudet på sidan och ta bort bakgrundsbilden och lägga loggan fritt. Så kan man ju lägga hur mycket bilder som helst på dom olika sidorna.

Jag har en plan!

Är inte så van vid  att lägga upp bloggar, men det kanske kan vara ett bra verktyg för oss. Maila mig (webmastern) så kan jag lägga upp ett nytt blogginlägg här. Kan vara ett koncept för att hålla kontakten. Testar och testar för att komma fram till något som fungerar på ett bra sätt för oss!

Tror att det ska fungera nu att visa kommentarer direkt. Men då måste man klicka i pratbubblan bredvid inlägget. Sifran där visar antalet kommentarer som finns till varje inlägg. Och man kan skriva en egen kommentar. Nu kommer jag att kolla varje dag internet fungerar. Eventuella skräpinlägg tas bort så fort jag hinner och dom står vi givetvis inte för. Men jag vill gärna prova så här ett tag!

Men nu ska jag fira nyår!

Kommentarer inaktiverade.